Amikor erősítőt választunk, és döntöttünk egy márka mellett, nagy gondban vagyunk, hogy melyik típust és milyen teljesítményűt vásároljunk. Az SP erősítők választékában megtalálható a különböző zenei stílusokhoz és koncert körülményekhez legjobban használható erősítő.

A Hydra a 100W teljesítményével igazi nagyszínpados gitárerősítő. 4×12-es hangfallal szabadtéren, sportcsarnokban és nagy koncerttermekben is hangosan és dinamikusan megszólal. Nagy előnye, hogy kisebb termekben a teljesítmény felezővel (100-50W) is jól használható.

A Castel 60W-os fejet, és ennek 2×12-es combo változatát első sorban a klubzenéléshez ajánljuk. A fej egy 2×12.es hangfallal és a combo is könnyű és egyszerűen szállítható. A 60W teljesítményével azért a nagyobb helyeken is meg lehet vele szólalni. Az alacsony zajszintje miatt kiválóan alkalmas stúdió felvételhez.

A 30W-os Atro 1×12 és 2×10-es combot első sorban a blues és a jazz zenészeknek terveztük. Méretében kicsi és könnyű, de így is dinamikájában meggyőző erősítő.

A Harp szájharmonika erősítő egy többcélú combo, a speciális harmonika csatornán kívül a másik csatornáját használhatjuk elektromos gitárhoz, vagy bármilyen más elektroakusztikus (hegedű, akusztikus gitár) hangszerhez is.


 


Copyright © 2013 SP Amplifier. All Rights Reserved.

Facebook English